Current Body: LYMA System Starter Kit

Deal Score0
Deal Score0

LYMA System Starter Kit: €2,399.00

Medische laserlichttherapie (lage laserlichttherapie) wordt sinds de jaren zestig in klinieken gebruikt om littekens, verkleuring, ontsteking, rosacea, acne, rimpels en een slappe huid te behandelen.

De LYMA System Starter Kit bevat een laserapparaat van professionele sterkte voor een niet-beschadigende huidverjongende behandeling. Terwijl LED-apparaten effectief zijn op de oppervlaktelagen, is de LYMA-laser krachtiger bij 500 mw (de gemiddelde LED is 5-20 mw) om dieper in vet en spieren te gaan. Maar het is superveilig. De interne diffusers zijn exclusief ontwikkeld om alle warmte van het licht te verwijderen, zodat het zacht genoeg is om zelfs in de buurt van de ogen te gebruiken, zonder bril. Het heeft ook blauwe LED-lampjes om eventuele oppervlaktebacteriën te doden voor een heldere huid.

De kit bevat een celvernieuwend Priming Serum en met zuurstof verrijkte Active Mist om uw huidverzorgingsresultaten te versterken. Begin uw behandeling met een paar royale verstuivingen van de LYMA Active Mist met 36% actieve gestabiliseerde zuurstof – vergelijkbaar met vruchtwater dat baby's in de baarmoeder gebruiken om te groeien.

Volg met het Priming Serum dat wellmune® bètaglucanen, 20% actieve gestabiliseerde zuurstof en orchistem™-technologie bevat. Deze mix van verbindingen helpt je huid om dode huidcellen te hydrateren, te herstellen en om te zetten voor regeneratieve resultaten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a Reply

AmazBack - Amazing Deals
Logo
Enable registration in settings - general
%d bloggers like this: