Best price

HR Supplements: Capsules met D-mannose en cranberry-extract

Deal Score0
Deal Score0

Capsules met D-mannose en cranberry-extract:

Harvest Naturals Complete UT Health is een uitgebreide mix van supplementen die is ontworpen om een ​​positieve UT-gezondheid te bevorderen. Complete UT Health, compleet met vitamine C, vitamine B6, D-mannose, cranberry 4:1-extract, uva ursi en paardenbloemextract, is ontworpen om de gezondheid van de urinewegen te bevorderen met antioxidanten.

Volledige UT-gezondheidsvoordelen en -toepassingen kunnen zijn:

Ondersteunt een gezonde urinewegfunctie †
Profylactisch tegen herinfectie van UTI †
Ondersteuning van een gezonde reactie van het immuunsysteem †
Vitamine C: Vitamine C of ascorbinezuur is een in water oplosbare essentiële vitamine, ook bekend als vitamine C. Het staat bekend om zijn potentiële hulp bij de afweer door cellulaire functies in het immuunsysteem te ondersteunen. Het is ook een veel voorkomend voedingssupplement vanwege zijn antioxiderende eigenschappen. Antioxidanten zijn moleculen die ook het immuunsysteem kunnen ondersteunen.†

Vitamine B6: Vitamine B6, of pyridoxine, is verantwoordelijk voor het omzetten van voedsel in energie die het lichaam kan gebruiken. Deze in water oplosbare vitamine wordt niet door het lichaam aangemaakt en moet via voeding of suppletie worden verkregen. Bovendien helpt vitamine B6 het aminozuur homocysteïne te verminderen, oxidatieve stress te voorkomen en de cognitie en alertheid te verbeteren.

D-Mannose: D-Mannose is een suikersoort die van nature voorkomt in sommige planten in zetmeel en vooral voorkomt in veenbessen. Het lijkt qua structuur sterk op glucose. Het menselijk lichaam kan grote hoeveelheden van deze suiker niet metaboliseren en veel ervan wordt uitgescheiden via de urine. D-mannose heeft een unieke celstructuur waardoor het zich kan hechten aan ongewenste vreemde substanties, waardoor ze niet aan het slijmvlies van de blaas kunnen blijven kleven. Het is aangetoond dat het een gezonde urinewegen bij mannen en vrouwen ondersteunt.

Shop nu

We will be happy to hear your thoughts

Leave a Reply

AmazBack - Amazing Deals
Logo
Enable registration in settings - general
%d bloggers like this: